Semester

Nu har jag gått på semester! Jobbade sista dagen igår och nu har jag 3 veckor semester framför mig. I helgen har vi massor att göra, men idag började det med att klippa en elevs häst och sedan följde dem med hem till oss där vi tränade med Lillan, sällskapsponnyn börjar bli inriden. Hon är så duktig! Filippa fick hoppa upp och sitta på henne på ridbanan. Det kommer nog gå galant att rida med på henne ut i skogen sen för den som vill hänga på oss. 

Sen tränade jag Molle som bara har gått ute i skogen och på stubben och det var lite segt i ledningarna först men han kom igång snart! Och blev så så fin! Är så stolt över honom, han börjar bli riktigt stark och bärig, jag behöver inte göra så mycket mer än rida halvhalterna kvickt. Finns filmer på min Instagram. 

Och så har jag gått ut med vår lilla nyhet, vi ska bli föräldrar i mars 2019. Det känns så bra och den här semestern kommer så lägligt då vi får åka till värmen och guppa i havet, bara gå i klänning och njuta nu när mörkret kommer. Jag mår jättebra och ridningen funkar så bra, kanske lite bakåtlutad och mer andfådd men det går bra, Molle tar hand om mig. Känns som mitt liv är en dröm just nu, nyper mig i armen. Idag har det snöat hela dagen, helt otroligt väder i Oktober men det är ju såhär det är, det ligger inte kvar länge dock.