Ett break för hästarna

Hästarna har vilat 3 dagar då vi laddat för Emma & Pontus stora bröllopsdag! Det har varit så roliga dagar och det har varit en ära att vara brudtärna och delat hela dagen med Emma. Så avslutades allt med vigseln och en gigantisk fest, ett minne för livet!

Det kändes konstigt att inte träna för fullt dessa dagar men ändå välbehövligt. Nu longerar jag igång grabbarna faktiskt, låter dem jobba utan mig första dagen. Neo kommer ridas idag och imorgon, imorgon blir han skodd så han är redo och klar för flytt. Molle får nog jobba på linan någon dag till, han behöver jobba med sig själv utan mig på emellanåt.


Nu börjar det närma sig flytt. Man är i ett tillstånd av sorg och glädje på samma gång. Emma ska komma till oss och hålla träningar så hon slipper oss inte, men det blir det här dagliga umgänget som drabbas. Nu är ju tanken att jag ska få mer tid till min kära sambo och våran gård, så vi kommer ju ha att göra. Men ni förstår ju vad jag menar. Jag tror faktiskt det kommer bli ett lyft i min träning då jag kommer kunna ha hinder framme på banan samt använda skogen på ett annat sätt än nu. Samt att jag aldrig behöver prioritera något annat, som man måste när man har långt till stallet. Jag får möjlighet att göra dessa extra sakerna, som att lägga massagetäcke på kvällen eller gå en promenad, som jag inte kunnat tidigare. Dem små detaljerna!
Därför känns det extra bra att vi har fått ha det så mysigt tillsammans nu i 2 veckor.