Harmoni

Det är underbart att se hästarna i hagen. Varje morgon då jag släppt ut dem så stannar dem vid grinden och betar någon minut. Sen måste Molle ta morgongympan och så tar han en långsam, lugn galopp med huvudet lågt ända upp till skogsbrynet sen betar han där. Neo, han skrittar i långsam mak efter. Inte bråttom där inte. De har helt olika behov av att röra sig i hagen och Neo tycker mest det är skönt att stå still och beta, vilar mycket och ligger gärna ner. Molle rör sig mycket mer. Till vattenkaret, till höhuset, vilar lite. Det ser så härligt ut, för det är inte rörelse som är stressat på något sätt utan så naturligt! Då ser man hur mycket han behöver greja för att ha harmoni. 

Molle har varit helt grym att rida. Kanske lite väl het och på men det ska jag lova er att aldrig klaga över! Att senaste året få jobba så mycket med att vara framme för skänkeln till att nu hålla ut benen och försöka ta halvhalter varenda steg med magen. Längtar så till att komma ut på tävlingsbanan igen.

 
Stallet är nog klart inom 2 veckor. Gaaah törs jag ens skriva ut det?! Min älskade sambo och min chef (!!) jobbar febrilt med golvet, det ska gjutas ny platta nästa vecka. Sedan när det härdnat så bygger vi upp boxarna. Voila! Håll tummarna att det går som planerat. Hästarna trivs verkligen ute i sin lada så det går ingen nöd på dem. Dem kommer bli smått överraskade när dem ska flytta hela vägen till andra sidan, och dessutom till superfräscha boxar haha! Min vision om våran hästgård börjar fyllas med rätt färger. Är så lycklig att ha min sambo vid min sida och alla andra som tror på mig och önskar mig välgång. Ni ger mig så mycket energi!


Jag och Molle kommer tillbaka efter en skogstur, Neo står och betar. Underbar vy från skogsbrynet!