Markslöjd - Garden 24

I annonssamarbete med Markslöjd har jag fått testa utebelysning till vår hästgård! Jag valde att jobba med stolparna som ni ser här på bilden, och så bra det blev! Snart kommer augusti med mörka sommarkvällar och då guidas vi av stolparna när det är dags att ta in hästarna eller kanske ta ett ridpass när det blivit svalare väder.Garden24 sortimentet är en trädgårdsserie med flera olika alternativ av ljuskällor, du behöver alltså inte ha stolpar som vi valde utan kanske spotlights att hänga upp eller installera på altandäcket. De är superlätta att installera, bara att skruva ihop med transformatorn och sedan koppla i ett vanligt eluttag. Stolparna kan man koppla ihop med varandra, som vi valt att göra för att rama in öppningen till ridbanan. 
 Så vackert! Vill bara kura in mig i en filt och sitta i ljusskenet och mysa en stund, se hästarna beta på kvällskvisten. Det bästa med stolparna från Markslöjd var att även vi som inte är dem mest händiga klarade enkelt av att montera dem. Det följer med ett jordspett som du skruvar på i bottenplattan om du vill sätta dem ute på gräsmattan, så fäster du kablarna med varandra och ansluter till eluttaget. Klart!

Här  hittar du mina stolpar - Här ser du hela Garden24 sortimentet - Här hittar du Markslöjds hemsida med massor av lampor och belysning - Markslöjd ska till Falsterbo: monter 43a

 
#1 - - Erika Pettersson:

Va fint det blev 😊