Några dagars ridning

Träningen i onsdags blev jättebra, ett pass med fokus på lösgjörande jobb, veckla ut hästen bit för bit kan man säga. Han blev så fin, och det höll i sig. På fredagen red jag ut med samma tänk, verkligen jobba med eftergivenheten i sidorna och inte nöja sig med ställningen utan gå ett steg till, där fanns lösgjordheten. Så glad att Emma hittar alla små knappar som gör den stora skillnaden! 

I lördags red vi i ridhuset då en fotograf kom och tog lite bilder. Molle kändes rätt fin, lite av/på i galoppen men traven kändes riktigt fin. 

 
Jag har det här momentet på film också, jag gör övergångar galopp till trav och Molle blir så framåt så jag hann inte riktigt med, synd att jag ska sitta så illa just i de ögonblicket men hästen är ju vacker. :) Bara att jobba med sitsen, måste öka mitt självförtroende när jag rider så att jag vågar öppna upp mig och sträcka upp mig.I helgen är det träning för Marie, hoppas att vårt jobb i vänstergaloppen syns och att traven blivit kvickare. Tycker att jag har kommit till en mer ekonomisk, kvick trav där lederna böjer sig snarare än att han paddlar med hela kroppen. Som sagt, bara att sortera ut del för del så lederna får jobba istället. 

Bilderna är tagna av Sara Ehlen.