En stor nyhet

Jag tänker släppa en gigantisk nyhet här för er. En dröm har gått i uppfyllelse!

Min sambo och jag har köpt en gård!
  Bildresultat för house clipart

Vi har letat hus och hade några kriterier som vi måste uppfylla. Efter så många visningar och en enorm sökning för att få vara först på någon försäljning så har vi nu skrivit papper på vår alldeles egna gård. Jag kommer att ha stall hemma, egen ridbana och stora hagar med bla en halmad ligglada. Egen skog med miltals av ridvägar på bara sandmark, vilket var en dröm då jag stått på sandmark hela min hästtid förutom nu i Dalvik hos Emma, det underlättar en del när det inte blir lerigt på samma sätt. Vi har ett stort hus med 3 våningar där vi kommer få plats för allt vi vill göra, en timrad stuga på gården där vi kommer ha övernattningsmöjligheter m.m. 

Att få ha hästen hemma och starta denna dröm tillsammans med min sambo känns fortfarande bara som en dröm. Jag kan inte förstå att den snart är verklighet! Vi är så inställda på massvis av jobb men vi är ett bra, starkt team och vi arbetar mot samma mål. Jag åker just nu ca 180mil i månaden bara till stallet, som jag älskar och trivs så bra i, men jag blir ledsen av att spendera så mycket tid i en bil som jag kunde spenderat tillsammans med familj och hästarna istället. Nu kommer vi få köra till Emma istället och träna vilket också ska bli roligt, vi flyttar ju inte så långt på det sättet.

Vår gård ligger jättefint på landet men bara 5 minuter utanför centrum, med åkrar, skog och faktiskt så rinner Dalälven nedanför. Kunde det bli bättre än såhär? Jag tror att det var meningen. Vi är väldigt glada och planen är att renovera lite i taget men med en fastslagen tidsplan så att vi formar vårt drömhus. Jag har tänkt att blogga om detta, men jag vet inte om jag ska göra det här eller om jag ska starta en liten hus-blogg. Vad tycker ni, jag själv kan störas att gå in på en hästblogg och det kommer upp annat än hästrelaterade saker. ;)
Så nu vet ni varför det varit lite tyst både här och på Instagram, vi har varit så nervösa att vi knappt kunnat andas.

Har ni några tips stora som små så skriv gärna en rad. :)