Veckan som gått

  
Veckan som gått:
Molle hade en lite upp-och-ner vecka som ändå avslutades med en tävling. Första tävlingen sedan september och han var väldigt blyg och mötte inte min hand så jag styrde runt honom som en lufthäst ungefär. Men det gjorde inget, han slappnade av mer och mer mot slutet och efter vi skrittat ut var han "som vanlig" igen när jag travade av. Underbart! 59% i MSVA var inget att jubla över, men jag hade trott lägre med tanke på att vi inte hade någon kvalite i något vi visade, men han var så otroligt snäll att styra runt på rätt linjer. Duktig kille! Kände verkligen att det här kommer släppa om 1,2 starter till så det känns lovande.

Lilla Neo sköter sig väldigt bra. Slappnar av och har redan ändrat sin överlinje till en rundare mer avspänd kropp. Han har fått börja jobba med övergångar mer och att forma sig mer för skänklarna. Det kommer bli en fin häst i framtiden, det är jag säker på. 

Dessa senaste dagar har jag jobbat med kontakten på Molle. Han måste slappna av för att vilja möta mig med sin kontakt så jag har jobbat med mig själv att inte ta för stort ansvar för stödet utan vänta ut honom istället. Det har gett otroliga resultat och just nu känns kontakten som att det är den bästa vi någonsin haft. Blir spännande att se var vi är nästa tävlingsstart.