Tack så mycket

Nu är jag hemma från jobbhelgen i Stockholm! När jag tog mig upp för att släppa ut hästarna tidigt imorse vet jag inte vem som var gladast, Molle lyste med ögonen när han såg mig. Han är för underbar. Det blev ett lättare pass i ridhuset endast i galopp, lösgjörande med en lång rund form. 

 
Till något annat. Jag är så otroligt tacksam för så mycket. Jag har en frisk häst som jag får uppleva och lära mig massor tillsammans med. Jag har en fantastisk tränare som stöttar och tror på mig och låter mig rida fantastiska hästar utöver min egna. Mina vänner och familj som förstår min ridsportssatsning och stöttar den fullt ut. Tack till alla fina hästägare som låter mig rida era hästar. Jörgens hovslageri som skor Molles snabba fötter så bra. Lotta Tellner som djupvågsbehandlar Molles muskler och hjälper mig bygga om denna räkan till häst. Malin och Emma som lånat ut transport och lastbil när mitt släp är på verkstad, Alexandra m sambo som har byggt en thermobar till Molle, mamma som alltid är hästskötare och filmar och fotar, fantastiska arbetskamrater som byter helger för att jag ska kunna tävla m.m. Till er som läser, följer och kommenterar, även ni som stalkar och skvallrar, tack för att ni ger mig energi! Jag är tacksam för mycket och även sådant som ni inte får ta del av än, man ska ta vara på chanser man får och våga prova!

Min blogg drivs inte för att förändra världen, den drivs för att ge er en liten inblick i hur vi tränar och hur våran väg ser ut. Men ibland visar det sig att gå sin egen väg är det som ger belöningen i slutändan. Mitt mål är kanske inte samma som erat, men jag är definitivt på bra väg mot mitt! Jag har börjat tänka annorlunda och hoppas att det mentala kommer hjälpa mig nästa år på tävlingsbanorna också. Stort tack till alla som hjälper oss och som finns där!

TACK!

Next stop... vem vet! :)