Programträning

Igårkväll började det värka i min kropp, som jag kvävde med 2 ipren. Men idag fortsatte det, jag fick kramper och värk från tårna till nacken. Försökte jobba på morgonen då jag skulle jobba hemifrån men det gick inte. 38grader i temp, så jag försökte sova en timme. Kunde inte sova pga all värk. Åkte till jobbet men blev hemskickad, har nog aldrig känt såhär förut. Nu har jag vilat hela dagen, haft skittråkigt men går på Ipren och börjar bli bättre, tror jag. Värken är inte hela tiden nu, bara ont i halsen och huvudet. Är detta ett förstadie till influensa? Förhoppningsvis bara någon viruskänning, jag kan inte må såhär i flera dagar, det är SÅ inte jag.

Ville bara skriva några rader här när jag har fått i mig Ipren, om gårdagens underbara ridpass. Jag red fram Molle som vi avslutade i tisdags, låg och rundade honom för mina skänklar. Galopperade med lite krumelurande, öppna, förvänd öppna, sluta, förvänd sluta. Börjar känna vad det är som behövs för dagen. Red igenom ett MSV program som kändes så bra! Visst jag var inte beredd på cirkelbågarna över medellinjen så jag tog om dem efteråt, han rundade sig tillåmed i vänstersidan. 

Och min häst... Alltså han vet exakt när vi tränar program, och han älskar det! Man får hålla i sig om man ska hinna med och ha ett finger med i rörelserna.. Haha går bara att skratta. Det programmet jag red avslutas med en längning på uppridningen mot domaren, tror ni det var någon som visade vad han går för? Haha kan bara skratta och glädjas åt att min häst uppenbarligen har lika roligt som jag.

Enkla bytena - check, bakdelsvändningarna - check, skolorna - check, bara högerslutan jag inte riktigt behärskar ännu men vi tränar ju på. Kul att träna program, måste försöka få in det 1-2 ggr i veckan. 

Nu blir det en fortsatt lugn kväll och sova ut imorgon, underbara Emma tar hästarna och stallet. Hoppas jag mår mycket bättre imorgon när jag vaknar!