Tisdagskul

Foto: Emma Åkerström

Dagens pass blev en fortsättning på gårdagens. Galoppen var väldigt fin och jag kunde göra några enkla byten. I traven kändes han jämn och fräsch, han tar i mycket fram och har förbättrats sig i bakbenen också. Han är ju ganska stor framför sadeln, men liten bakom. Vi jobbar på den där bakkärran! 

  
Här ser ni hans ambitiösa framben.. Han är ju byggd sån, djupa bogar och stora lungor(som ett fullblod), stora bogrörelser sen ett väldigt kort kors(som en islandshäst), smal länd och dålig vinkel på sina bakben. Att få honom rund är svårare än man tror. Men roligt att träna honom till sitt bästa! :)


Efter dagens träningar så hände en grej som gjorde mig så lycklig. Molle har vägrat äta Maxi-rice, ett tillskott för hull och muskler, han slutade äta det och hade ur det ur krubban sen i somras. Men på kvällen så bestämde jag mig för att bara erbjuda det, och inget annat. Och han typ kastade i sig det, så nu ska han få det på eftermiddagen när dem går in från hagen och är lite hungriga. Känns så roligt, och han behöver verkligen alla fördelar man får på det tillskottet. Jippi!