Dag 3


Idag red jag Maldini igen, och kommer göra det under tiden vi är här antar jag. Det är för att Coco ska känna sig lugn och trygg hela tiden, inte bryta på den rutinen helt enkelt. Han är väldigt lydig och en riktig läromästare, känner mig mest som en nybörjare som inte kan nånting ovanpå haha. Men jag kan iaf träna på att rida med sätet, rida skolor och sådär. En riktig gentleman är han, Cocos nya vän. 


Här är han i action.
 
Idag har vi hållt igång hela dagen lär jag säga. Började med ett pass på ridbanan "hemma", Coco hade bus i blicken när vi kom imorse man var oerhört koncentrerad på Emma trots att han var laddad. Precis som det ska vara alltså! Timmarna därpå putsade vi upp utrustning och alla var nog lite nervös inför eftermiddagens utflykt... Det var dags att åka till Flyinge och rida på tävlingsbanorna för första gången!

Jag måste faktiskt erkänna att vi alla var nog lika överraskade när Coco träder in som kungen själv. Han tog det hela med ett lugn, och ett självförtroende. Går han såhär imorgon så kan det här sluta riktigt bra... Är helt enkelt hur spännande som helst! Längtar tills jag somnar och morgondagen får börja, den är sprängfylld med roligheter!
Håll tummarna imorgon eftermiddag!