Mina grabbar
Tvingade ner foten i ridstövel för att ta några fina bilder innan ridpasset idag men sen hoppade jag i vintergummistöveln igen där den svullna foten får plats utan problem hehe.

Har firat vår Nationaldag med två fina pass med grabbarna! Jag och Molle red ut och lämnade återigen Neo ensam som inte brydde sig alls idag. Så skönt att kunna göra hur man vill utan att stressa den andra hästen! Vi upptäckte lite vägar och det blev ett pass i alla gångarter i vår underbara, alldeles egna skog! Ja vi äger 5 hektar skog haha! Så där blir det väl lite terränghinder så småningom.

Molle glänser, har gått upp de där sista kilona i kroppen av att gå på gräshage och han mår så bra! Det syns på allt, ögonen, beteendet och pälsen. Han har fått gnistan tillbaka! Jag bara känner det. Tror att vi kommer få ännu mer connection när jag gör allting med honom, han blir introvert av stress och att det är olika människor som gör på olika vis. Såklart ska dem bli flexibla hästarna men vissa klarar det bättre än andra helt enkelt.

Neo var mycket bättre idag från start och jag red honom idag, i skritt och trav. Så skönt att få den debuten gjord. Han känns väldigt fräsch i kroppen, långa dagar i hagen är bra för hans kropp och huvud. Han ska helst bära ryttare varje dag för att vara som bäst, och nu har jag all tid att lägga på honom och hans utveckling. Har börjat med skänkelvikningarna som han förstår och känns att han älskar att göra rätt. Ska inte göra om dem misstag jag gjorde med Molle så nu får jag en ny chans att utbilda Neo bättre. Jag är rätt glad att jag kan ta över efter en så skicklig ryttare som Johan Svensson på Hannell Dressage Stable och hittat hur han ridit Neo och börjat forma honom efter hur jag vill rida.

Mina grabbar gör mina dagar! Nu är dem helt coola med att vi tar ut den ene och pysslar/rider så det är så skönt. Längtar ändå dock tills stallet står klart och det kan flytta hit fler hästar. Idag har vi reglat klart allting så nu ska jag skruva upp planken och skivorna så gör vi golvet så fort vi kan! Sen kan boxarna komma! Wow!

 
Idag köpte jag krukor och blommor till ingången på banan!