Halta Lotta

Halta Lotta är tydligen en väldigt duktig arbetsledare haha! Jag vill göra saker ordentligt, men också gärna snabbt och effektivt. Och jag känner typ inte hunger eller törst när jag är inne i något, så ibland kanske jag kör på lite hårt, speciellt när andra ska vara involverade. Idag när jag inte kunde ha skor och har haft väldigt ont i foten så var jag sjukskriven från jobbet. Hela förmiddagen vilade jag, och det mådde foten bra av. När jag hade den nere i golvet när jag åt frukost kände jag plötsligt hur det pulserade i den, och ja, hela foten och alla tår var typ blåa! Så jag har haft foten i högläge och på eftermiddagen körde jag till gården, barfota, för att sätta mamma och syrran i jobb.

Och inte kunde jag tro att vi skulle få nåt sånt bra gjort med dessa förutsättningar! Mamma sladdade banan och den blir bättre för varje gång vi sladdar faktiskt, så jag har nu hopp om att den ska bli riktigt bra så småningom när stenmjölet kommer på. Sedan började vi prata om staketet, jag hade ju önskat mig telefonstolpar runt hela banan för att jag gillar ett lågt staket, ger exotisk känsla och bra träning för dressyrstaket också. Och i vintras när vi fick tillgång till gården visste vi inte att det under snön vilade massor med telefonstolpar som vi nu kunde nyttja. Mamma och Frida drog ut dem med bilen och rullade dem på plats. Alltså, jag är så mycket mer än nöjd med resultaten! Gråtfärdig ärligt talat. Min vision om hästdelen på gården följer alla punkter än sålänge och jag är rörd.


Det går knappt att återge denna syn med kameran. Det är så fint när man vandrar ner från vår skog till åkermarkerna. Älskar det!Kommer bli så fint med lite blommor vid in- och utgångarna. 

Kul att första eleven kom och tränade idag, hästen gick väldigt trevligt på underlaget och dem var så duktiga, en riktigt fin 4-åring som fick träna på att byta gångarter med bibehållen kontakt.


 
#1 - - emma:

vad fint det ser ut med ridbanan och hagarna

Svar: Ja det blir väldigt fint :)
Elin Haglöf