Min nya sadel

Igår efter första ridpasset rann det glädjetårar på mig i regnet. Äntligen! Vår nya sadel ger mig säteshjälpen jag behöver, lite friare säte som inte är för smalt, med stöd för överskänkeln så att jag kan släppa ner och vara fri i underskänkeln. Allt detta utan att kompromissa på kontakten både genom sätet och vaden, Bates Innova gav mig stödet jag ville ha men känslan att inte komma så nära intill som jag ville. Min childeric gav mig känslan att jag satt "i" Molle men hade inte hjälp för överskänkeln eller till överlivet som jag behöver när Molle sätter fart. Så valet föll på denna då jag ridit i modellen på andra hästar samt att jag visste att bommen passade på Molle. Men ändå sån glädje när det blev så riktigt jäkla bra som det blev!

Idag blev det ett kort pass på banan för att känna på inför morgondagens träning med Marie. Molle kändes gudomlig, allt känns enkelt just nu. Vi samarbetar, vi sitter ihop. Förhoppningsvis håller formen i sig tills imorgon då mamma filmar hela träningen. Kanske bjuder på en liten film då. 


Vill passa på att tacka för allt engagemang från er på senaste tiden, så många som skriver och frågar saker, det är så roligt att ha diskussioner med er och blir glad att ni väljer att följa oss. Ska försöka uppdatera som jag gjorde en gång i tiden, lite mer frekvent och lite ingående. Vet att ni gillar att nörda ner er! :)