Tävling 24/9 Hofors

Igår var vi och tävlade i Hofors. Är besviken på mig själv för jag var inte mentalt "där", efteranmälde mig dit i lördags och det var inte så välplanerat. Började på framridningen där jag inte tänkte på rätt sätt, jobbade inte med mina grunder utan trodde det bara var att trycka på "on-knappen", vilket inte fungerade såklart.

Inne på banan så har jag insett att jag har fel tankegångar. Jag kan inte koppla ihop känslan jag får med en rättvis bild av hur det ser ut, ska försöka förklara. Känslan är att det känns dåligt, och då rider jag som att det är och ser skitdåligt ut. Verkligheten är att det är mer än bra nog, men jag har inte den mentala inställningen som tävlingsryttare att "åka med" för jag vill såååå gärna ha känslan som jag har hemma. Under gårdagens ritt har jag redan glömt bort våra missar, jag har analyserat för mig själv och Emma och nu är det bara att dra ett streck över och glömma bort. Vi får fina poäng däremellan men jag trasslar till det och skapar för stora missar. 

Glädjer mig åt en bra träning i lördags, jättefin på fredagen och egentligen hela veckan har han gått bra. Nu får vi träna vidare, jag ska verkligen lägga vintern på mitt mentala och hur jag ska tänka i alla situationer. Det är verkligen ALLT!