Träning för Marie

Idag var vi med på träning för Marie Munters i vårt lokala ridhus. Så roligt när någon annan annordnar, annars är det alltid jag och Emma som rattar med detta men det var en fröjd att få komma dit och bara göra det "roliga". Jag var lite spänd och hade nån slags prestationsångest i början så jag blev liksom lite klämmig på Molle så han stänger av, blir introvert. Men det släppte, Marie var otroligt positiv och lotsade oss fram. Hon kunde tekniken och tajmingen som vi jobbar på, som ingen annan tränare än Emma har guidat oss genom. Det var häftigt! Men såklart med nya infallsvinklar och nya tips på vissa rörelser. Jag berättade mitt mål med Molle och hon trodde definitivt att vi fixar det! 

Var kul att hitta en tränare som kompletterar vår hemmaträning med Emma, Jennie är lika men det är så långt till Berga! Marie har precis flyttat från Hannells dressyrstall hem till Dalarna igen. Så förhoppningsvis kommer hon fler gånger och kan vara ett bollplank för oss. Emma tränade Toledo och det såg riktigt bra ut, så glad för Emmas skull att hon får bolla tankar och ideer med en så etablerad ryttare och tränare. Blir en rolig vinter!

 
#1 - - Maria:

Härligt att du hittat en till som det känns rätt med. Jag tror det är viktigt med en hemmatränare och en till tränare som ser en mer sällan. Kul!

Svar: Ja och Marie kommer en gång i månaden, vilket känns toppen! :)
Elin Haglöf