Tävling 25/5 Dyltabruk Div 1

I torsdags var vi och tävlade en MSVB5 för vårat div 1 lag med klubben. Tyvärr fick jag och Molle aldrig igång vår kommunikation, vi började titta på en ny ändring i min sits dagen innan med Emma och det satte lite galler i huvudet på mig så jag var vilsen och kunde inte fokusera rätt så Molle klev in i ingemansland där han stängde av mig. Inget att beskylla han för men där och då efter ritten var jag ärligt talat riktigt frustrerad och ledsen, för även om jag försöker tänka "rätt" så ligger en undermedveten press att man måste prestera just den dagen när det är lagklass. Jag tänkte utgå efter skritten men kom på att får jag 0% så blir laget garanterat sist, så vi tog galoppen också för att få en poäng. 

Problemet var att Molle gick inte fram för benen, så jag hade inget att rida på. Går han inte fram, så kan jag inte stämma av framme på bettet heller så gick inte att få ställning, inget att fånga upp. Och jag blev lamslagen på framridningen, ville inte fastna i gammalt mönster men hade inte heller några verktyg att använda. Glömmer bort denna start och börjar om på ny kula helt enkelt!

Börjar förstå proffsen som man ser kan värma men sen stryker innan start, dem vet att har dem inte rätt förutsättning att gå in på banan och rida 70% så går dem kanske inte in överhuvudtaget. Medans vi amatörer tycker att vi ändå har förberett, packat och åkt ända till tävlingen så det ska tävlas till varje pris. ;) 
#1 - - Anonym:

självklart ska det tävlas även om man inte får 70%. Det är erfarenhet och man lär sig alltid något från varje tävling som man kan ta med sig! Nästa gång går det bättre ska du se, och inte ändra saker dagen innan tävling ;) :D