Tävling 26/3 Karlskoga RK

Behöver några tävlingar till på mig för att andas och komma ner i rätt mood, jag ska inte vara alltför laddad utan mest fokuserad och ha något konkret att jobba med under hela programmet. Men igår var sista uppridningen under kontroll där vi väntade på varandra och hade en bra takt, alltid något! Jag hade förväntat mig att vi skulle balla ur mer, liksom vi har inte kunnat rida på 2 veckor mer än rakt framåt, 2 dagar bara i skritt för vi har haft en rejäl svacka. Inte gjort skolor eller byten sen fredagen med Emma, och så sätter han så fina byten och får 8 tillochmed. Traven var spänd och jag glömde bort min nya ridning, men nu har jag verkligen en plan tills nästa gång, jag vet exakt hur jag vill göra nu, men jag fastnade i vår gamla tävlings-ridning, den måste bort och min nya ridning ska in. Är så taggad att visa upp honom som han kan vara! 

Helt sjukt att vi blev placerade, vi tänkte åka hem men när vi såg poängen, alltså vi förtjänade inte mer även om hon kanske låg lite lågt i poäng, (64%) men sen såg mamma att det var bra för dagen i vårt startfält. Ibland vinner man på tur, ibland på skicklighet och ibland vinner man på att alla andra också hade det lite jobbigt för dagen. Men Molle vilken stjärna, han ville bara stå och sola utanför transporten, stod och sov med oss medans vi väntade på prisutdelningen. När resultaten på Equipe var klart travade vi upp till ridhuset, bara för att komma fram 1 minut försent och missade hela alltihopa. Snacka om att vi var snopna. Jag kan inte direkt knyta fast Molle i transporten och springa emellan för att lyssna på högtalaren utan vi gick exakt efter equipes uppdatering men kom ändå försent. Det var på håret att dem ens ville ge oss vår rosett, så skamsen jag kände mig!! 

Men kul att vår lägstanivå har höjts såhär pass mycket, vi kan ju visa oss sjukt mycket bättre än detta. Men spänningarna hos både mig och honom måste bort, och nästa gång ska jag verkligen göra allt för att det ska visas upp! Inte ridit detta program sen vi tävlade sist i oktober, så verkligen MVG till Molle som bara följde med. 


Idag har han sprungit fritt på linan på ridbanan, lite bock och bus fick bli dagens rörelse.