Gräver djupt för guld

Igår på träningen kom det som vi grävt "ner" oss i fram äntligen! Jag fick en aha-upplevelse angående inner-yttersidan och mina hjälper. Nu känns det med säkerhet som att vi kommer höja vår lägstanivå efter denna vinterträning. När det inte är någon tävling runt hörnet så är det bra och nödvändigt att gräva i våra svagheter för att kunna höja oss och gå ett steg framåt. Vilket är det vi har gjort nu, och nu är det dags att börja implentera det i vår ridning. Inte tappa det vi gjort, utan utveckla oss med nya insikter och verktyg. Har verkligen fått gå loss med nörderiet kring tekniken i att rida, och Emma har låtit mig göra misstagen för att jag ska kunna lära mig av det. Hur ska jag annars kunna sätta fingret på vad som händer?

Fin serie med 7 byten i vartannat finns på min instagram(klicka här), inte gjort byten på länge men när man sätter grunderna så kan man göra vad tusan som helst utan problem.

Det är så små små detaljer, knappt centimetrar men som gör sån skillnad. Ska verkligen försöka ha i huvudet att jag ska rida kortare, sjukt fokuserade sessioner med microvilor däremellan än att rida som jag brukar, monsterpass haha!

Idag blev det en hopprunda på Pay&Jump med min prins. Såklart gick han felfri, men var spänd runt banan då vi inte hoppat på 4 veckor men jag förväntade mig inget annat. Han var stencool med allt runtomkring, vad han har mognat! Är så stolt över min häst. Han fick leka idag och imorgon ska vi träna dressyr igen, antagligen med en rätt lycklig häst som nyfiket undrar vad som står på schemat.