En bra vecka

Man blir lätt deprimerad när snön yr utanför fönstret. Det skulle nog sluta snöa på förmiddagen och kommer säkerligen smälta bort till lunch men det är ju så onödigt! Molle fick vila igår, då han gjort så himla bra ifrån sig och nu väntar en vecka med lite mer träning igen när vi kommit över vår tröskel. Ska strax ut och mocka och fixa lite innan jag börjar jobba, när jag inte är ut på kvällen innan så känns det som att något fattas inuti mig. Som att jag glömt något väldigt viktigt. Men jag är den typen som också måste få ta igen mig, förra veckan var psykiskt påfrestande och då måste jag ha en kväll där jag bara är jag, och försöker sova mer istället. Så är jag snart back on track! :)

Den här veckan blir extra rolig med mycket utflykter och events! Känns som en riktigt bra uppladdning för våren, med tävling, gala och fullt i häst. Håll koll på min instagram där uppdateras det flitigt. Om ni vill att jag skriver om något särskilt här på bloggen så hör av er, för det är svårt att veta vilka inlägg det är ni gillar mest.

 
#1 - - Isabelle Stolt:

Inte roligt när snön bestämmer sig för att återvända! Bra att du vilar upp dig, inte värt att ha ihjäl sig för ingen nytta..
Har tänkt på att det hade varit roligt att komma upp och träna för Emma, tror du det finns möjlighet till det över en helg? :) Hade varit roligt att träffa dig också, såklart :D

Svar: Ja gör det! :) Om inte vi har plats just då så brukar ridhusets gästboxar vara lediga för uthyrning. Vore skitkul! :)
Elin Haglöf