Fullt schema

Det är fullt upp med hästar och jobb! Jag har varit ner en snabb vända till Hammarö och coachat på Ponny SM i dressyr, vilken fantastisk tillställning! Hoppas att jag själv ska få tävla på den anläggningen någon gång i framtiden. Funderar starkt på att besöka det igen när NM går! Är aldrig en dum ide att inspireras av ryttare som är duktigare än en själv. 

Molle har inte gått hårt alls denna veckan, vi har joggat, tränade för en tränare på besök i torsdags, sedan fick han gå på banan även fredagen. Jag vill att han verkligen återhämtar sig och att jag hittar ett mönster i hur jag kan trappa både ner och upp träningen på ett bra sätt. Man kan inte köra hårt hela tiden, man måste träna smart, det tror jag verkligen på. Men man måste också ibland tänja på gränserna, så att man blir starkare. Men just efter man klivit upp på en ny tröskel kan en lugn period göra så att både huvud och kropp får smälta och hänga med, vilket jag tror att det gör på Molle under en lugnare vecka. Och så inbillar jag mig att han längtar lite till att få träna på igen! Han kändes då riktigt på hugget i skogen under veckan. Mjuk och fin. :)

Nu hoppas jag att det blir lite lugnare i mitt liv efter midsommarveckan. Jag behöver lite ordning för att ha rätt motivation och glädje i träningen. När det blir mycket och jag känner att jag måste finnas överallt för alla andras skull så går jag i delar. Och nu behöver jag bli hel igen, mitt vanliga jag. Kram på er!


Såhär skulle jag behöva göra, ta en tupplur just där jag är för tillfället. ;)