Lugn vecka

Man behöver inte alltid planera in vila, för det mesta kommer dem lite naturligt av sig självt. I tisdags red jag ut och avslutade på ridbanan, onsdag joggade vi på banan då det skulle bli kallt på torsdagen. Torsdagen hade vi -20 och vila, idag skulle det bli bättre redan på morgonen men vi har haft -27 och stallet frös nästan ihop direkt hästarna hade lämnat boxarna så dem fick gå in igen kl 10 för att hålla rören igång. Dem rörde sig inget ute heller men det är aldrig kul att tumma på rutinerna såhär. Men jag kan tycka det är bra träning, ibland måste dem ha boxvila och då kan det vara bra att prova heldagar här och där, om hästen inte är van.

På eftermiddagen ska det bara vara -13 så då ska jag rida. Ett joggingpass med början i longerlina, så han helt utan mig och i sin egen balans får värma upp kroppen lugnt och sakta. Jag har en tendens att vilja för mycket när jag sitter upp, och då är min lösning som sådan. 
Vår söta stallkatt Curry. Jag har tonvis med foton och bilder på henne så jag får kämpa för att inte lägga ut allt på instagram. <3 Man vill ju dela till andra när hjärtat värms så av hennes charmiga upptåg.