Halva januari kvar

Jag hatar när andra skriver ut A men inte säger B.... Men det händer så mycket just nu så jag tror inte det kan vara sant riktigt. Jag och Molle ska iväg på lite äventyr tillsammans, vad det leder till får ni nog se längre fram. Ibland måste man vara modig, och ibland måste man faktiskt chansa lite också. Vi lever ju bara en gång, det måste till att man vågar prova något som man är ny inom!

Men utöver det så längtar jag sjukt mycket tills det blir varmare, det värsta jag vet är att bli genomfrusen och faktiskt längta hem från stallet bara för man går och spänner sig och våndas. Men att vi jobbat på och tränat hela vintern hittills är det som avgör vår utveckling, det smyger istället in någon lugn vecka med mer uteritter och jogging, men i det stora hela har vi utmanat vår comfortzone och steg för steg byggt upp rörelserna och fått mer styrka. 

Jag vet att det går fort nu. Flera år har vi i februari och mars likagärna haft plusgrader och barmark som vi kan ha snö och kallt. Så det är bara att stå ut sista tiden innan solen är tillbaka och ger oss energi. Tänkte faktiskt göra en videoblogg om hur man klarar sig igenom en tuff tid, där ångesten sätter in, dåligt samvete för att man inte orkar o.s.v. Så ja, det kommer många roliga saker på bloggen inom kort!
Kram på er.


Syskon samt far och farfar till Molle, så många liknelser!

Emma fotade en galen Molle igår efter en bakutspark!
#1 - - JenniferDressage.se:

Haha åh ja man blir ju nyfiken såklart! :D Längtar så mycket till vår & sommar nu, men det känns alltid lite lättare såhär i början på året när man vet att det närmar sig i alla fall. :)