Djupvågsbehandling

Molle fick djupvågsmassage i fredags och jag sände det live på instagram, var jätteroligt att testa. Han behövde hjälp med att få in sin vänsterbog, precis det som känts nu på slutet. Han fick lite träningsvärk efter behandlingen och har joggat två dagar men vilar idag, ska rida på igen imorgon kväll så jag tror han kommer kännas fantastisk då.
 
Molle kommer få massage regelbundet detta år då jag gått ihop i ett samarbete med Lotta Tellner som ger djupvågsbehandlingen. Hon gör inte bara massagen, utan hjälper mig känna igenom leder och bogar, knän. Ger mig stretchövningar, allt för att Molle ska fortsätta hålla så bra i den hårda träningen som han går nu. Inte trodde jag väl att lilla jag skulle ha en häst på den här nivån? Som faktiskt utför svåra rörelser rätt enkelt, inte med den bästa kvaliten men med styrka och korrekthet. Att stretcha och massera för att underhålla har blivit en självklarhet nu när det är muskler överallt. För nästan exakt ett år sedan skrev jag ett inlägg där jag berättade att jag aldrig hållt på med varken nånting sådant eller liniment. Nu är jag noggrannare än någonsin och vill ligga steget före om han känns stel eller ojämn någonstans.

Sitter och kollar på Intermediaire 2 i Danmark. Danskarna rider så jäkla bra! Hästarna har tryck, power, energi och är ihop och väldigt lyhörda. Dem "har något att rida på" så att säga. Då ser det enkelt ut. Inte tungt eller långsamt. Verkligen min sorts inspiration! 

 
#1 - - Erika Pettersson:

Häftigt med ett samarbete 🤗