Höstens ingång

Som vanligt får jag massor med ny energi när luften blir kall, sommaren sveper sina sista varma strålar på oss och man känner att övergången till hösten börjar. Molle känns riktigt fin att rida, jag har valt att bara träna en period och inte tävla något, det är så mycket styrka som ska sättas och nu börjar jag känna att vi ska ut och tävla igen. Så nu är vi anmäld till två starter i september, känns riktigt bra! Vi ska också göra en årlig koll på hästarna nästa vecka, vi har fått en ny veterinär som är van att jobba med sporthästar, ska bli kul att se hur Molles status är. 
Ibiza har fått åka hem igen, då det inte fungerade med utevistelse och stallrutiner hos oss. Det är så himla tråkigt, men det är hästens bästa som måste gå i första hand. Jag hoppas få se henne glänsa framöver, även om det inte blir med mig i sadeln. Önskar henne all lycka till! 


Jag är med i en testpanel för Dr Schaette där jag får prova olika mineraler och vårdprodukter till hästarna. Det är väldigt spännande att se när resultaten är så tydliga. Man kan inte ändra i maten på hästarna om man bara ska prova en liten burk, man måste få möjlighet att utvärdera och testa en längre period. Ni kan följa allt sånt på instagram där jag är mer aktiv: @haglofelin