Frågestund / IntervjuFinns det något intresse av en frågestund? Tänkte att jag isåfall kunde svara på frågorna i ett videoinlägg. Har glömt att berätta men jag har övertalat Emma att vara med på en intervju på video, så har ni frågor till Emma som ni vill få svar på så fråga på! Det kan vara allt från vad man har för utrustning till hur man tränar häst m.m. 

Ställ alltså frågor om ni har till mig och/eller Emma i en kommentar. Svaren kommer i en video! :)

 
 
#1 - - Lina - olinao.blogg.se:

Jag skulle vilja se hur en vecka för era hästar ser ut, om dom vilar helt någon gång, om ni lägger upp det på rullande veckor eller bara går på dagens förutsättningar? Och hur ni lägger upp ett träningspass och joggingpass på banan, hur länge värmer ni och hur lång tid lägger ni på själva arbetet?
Jag och min häst hamnar lätt i de stora, långsamma steget (ibland har jag svårt att skilja på om hon svarar dåligt framåt eller om det är kvickheten jag saknar) och har ni några bra tips på övningar som går att använda sig av både på banan och i skogen för att lättare komma till det kvicka? Tycker både du och Emma brukar skriva så bra om det och ge både tips och inspiration, men jag får aldrig nog för det är svårt tycker jag!