Tack så mycket

Nu är jag hemma från jobbhelgen i Stockholm! När jag tog mig upp för att släppa ut hästarna tidigt imorse vet jag inte vem som var gladast, Molle lyste med ögonen när han såg mig. Han är för underbar. Det blev ett lättare pass i ridhuset endast i galopp, lösgjörande med en lång rund form. 

 
Till något annat. Jag är så otroligt tacksam för så mycket. Jag har en frisk häst som jag får uppleva och lära mig massor tillsammans med. Jag har en fantastisk tränare som stöttar och tror på mig och låter mig rida fantastiska hästar utöver min egna. Mina vänner och familj som förstår min ridsportssatsning och stöttar den fullt ut. Tack till alla fina hästägare som låter mig rida era hästar. Jörgens hovslageri som skor Molles snabba fötter så bra. Lotta Tellner som djupvågsbehandlar Molles muskler och hjälper mig bygga om denna räkan till häst. Malin och Emma som lånat ut transport och lastbil när mitt släp är på verkstad, Alexandra m sambo som har byggt en thermobar till Molle, mamma som alltid är hästskötare och filmar och fotar, fantastiska arbetskamrater som byter helger för att jag ska kunna tävla m.m. Till er som läser, följer och kommenterar, även ni som stalkar och skvallrar, tack för att ni ger mig energi! Jag är tacksam för mycket och även sådant som ni inte får ta del av än, man ska ta vara på chanser man får och våga prova!

Min blogg drivs inte för att förändra världen, den drivs för att ge er en liten inblick i hur vi tränar och hur våran väg ser ut. Men ibland visar det sig att gå sin egen väg är det som ger belöningen i slutändan. Mitt mål är kanske inte samma som erat, men jag är definitivt på bra väg mot mitt! Jag har börjat tänka annorlunda och hoppas att det mentala kommer hjälpa mig nästa år på tävlingsbanorna också. Stort tack till alla som hjälper oss och som finns där!

TACK!

Next stop... vem vet! :)

Sagt hejdå

Imorse pussade jag Molle hejdå, nu åker vi till Stockholm för att jobba på mässan i fyra hela dagar! Är alltid lite jobbigt att själv inte ansvara för hästen, men jag vet att dem i stallet kommer se efter honom noggrannt. Så ska inte tänka på det utan köra järnet med jobb i massvis istället! Kom och hälsa på, monter B:34, blir jätteglad om ni kommer förbi. Vi kommer sälja jättefina set med bra priser på schabrak, boots, skydd, lindor m.m. Och såklart rea på Black Friday!

Busig på longeringen imorse, han fick springa fritt på lina, släpper aldrig lös på en ridbana med risken att han hoppar ut. Men röra på hela kroppen, bocka och busa loss när hagarna är så leriga nu. Underbara häst! Saknar honom redan.

Vinterträning

Igår gick Molle ett lättare pass på banan. Nu har vi satt ännu lite mer samling i honom med mer böjning i piruettgalopp och helt enkelt en form där han bär sig i en mer ihop form. Han är så härlig att rida! Så vuxen. Idag vilodag, sedan blir det lite lätta pass måndag och tisdag då jag sen ska jobba på Friends och Molle får ta det lugnare ett par dagar. Variera mera :)