Lycka!!


Grattis min fina vän! <3 

Pust pust!

Hej på er! Timmarna flyger iväg och allt ska hinnas med, morgontrimning, arenaträning, veterinärbesiktning och alla fodringar, plus att man ska hinna med å se till så alla tvåbenta får mat och är kissade haha! :) Globen är mycket mer kaosartat än jag trodde, enda utrymmet för hästarna att promeneras är fyllt med lastbilar som lastar ut hästar till innestallen, tåg av shetlandsponnier och cowboys, alla som rör sig mellan ridbanorna och det är rent KAOS! Miljön är absolut inte "hästvänlig", men miljötränade kan man definitivt kalla dem numera. 

Coco sköter sig helt fantastiskt! Han är förlåten alla gånger han varit bananas för som han äntrar Globen... Oj oj jag ryste när han visade upp sig därinne med Emma! Nu ska vi bara försöka hålla nerverna i skick för morgondagen, Emma rider som bäst när hon varit lite nervös!  Det är långa tuffa dagar men jag kan också berätta att vi bor på Hilton hotell, får frukost lunch å middag betalt samt shuttleservice med bilar från SIHS i princip dygnet runt mellan stallet och hotellet, bara att gå ut å haffa en bil. Lyx! Men så ska det väl vara när man som Emma är inbjuden ryttare! Jag har tur som får njuta av det jag med. 

Mot Globen!

Imorgon blir det en rolig men sprängfylld dag! Jag åker nämligen till Stockholm Horseshow i Globen med Emma som ska tävla där (huuuuur stort!!). Och innan vi åker ska jag hinna fixa Molle och rida dessutom.. Iaf, så tänkte jag köra lite dagbok från stallarna och det vi gör hela dagarna, precis som jag gjorde i Flyinge. Så kanske vi kan bjuda på något meetingtips från proffsen! ;) Ska bli skönt att få bo på hotell, men gissar att det blir fullt upp med att ge Cocomannen all uppmärksamhet han behöver för att prestera så bra som möjligt inne i arenan... Håll tummarna nu för Emma och Cocu!