Grabbarna grusDet står två haflingers hemma i vårat stall som jag hjälper till att rida in. Det är två väldigt härliga grabbar, tror bägge kan bli fina dressyrhästar! Flera av oss överväger att köpa dem så vi kan få utbilda vidare efter inridningen. Otroligt fina hästar helt enkelt!
 

Röda faran

Har hänt mycket med röda faran på senaste tiden, har befäst en ny form men efter 2 veckors riktigt bra träningar så fick hon en liten styrkedimp, tror jag, ville inte bära sig själv och bara gick som en bulldozer helt plötsligt efter ett varv med jättebra form. Men idag kändes hon väldigt bra igen, jag gick tillbaka ett steg och red henne lägre från början, och tog upp lite i taget. Här har ni bilder som togs för ca 3 veckor sedan, gamla men ja lite av henne kan ju vara kul att se.


Det är inte jag som valt sadel åt henne, som magen trycker på framåt. 

Full av inspiration, men inte för bloggen

Hej! Tappat lite lust att skriva igen. Är kul att skriva för min egna skull, men då kan jag lika gärna skriva i riddagboken i stallet istället. Men vill såklart behålla bloggen så jag kan gå in och titta på bilder och se tillbaka på vår utveckling, kanske lusten kommer tillbaka till hösten? September och hösten brukar vara en kickstart för mig. Molle är jättefin att rida just nu, han har vilat 1½ vecka men nu rider vi 4 veckor till sen blir det sommarbete.