Min största skatt

Har inte riktigt tid för bloggen numera, synd för det är nu det verkligen hade varit roligt för er att läsa, när hästarna går så bra och vi tränar på! Massa uteritter och Molle börjar ta för sig och stärks för varje pass. Det var verkligen ödet att första hästen jag besiktade för precis ett år sedan inte gick igenom, jag sa redan samma dag att allt händer av en orsak, att vi får se vad detta förde med sig. Och det förde mig vidare till Molle, min lilla prins!

Update

Ledig idag, men tyvärr sjuk! Hoppas hinna kurera mig tills imorgon för jobb och inför min lediga helg. Men Molle har vilat tre dagar så jag tog mig ut på en liten tur. Började på ridbanan där han var supersuperfin. Märks att vi börjar få snurr på hur man rider haha. Tack vare ridning på öppna fält har ytterhjälperna tagits igenom väldigt väl, han kan vända för ytterhjälperna och är stadigare på yttertygeln. Galoppen är fantastisk, så ridbar. 

Sedan red jag ut i skogen, själv. Blev trav och galopp på en snötäckt väg, han var så modig och gick förbi allt som var läskigt. Bra för hans självförtroende att klara av en skogstur ensam. Senaste passen har varit väldigt bra, med både Molle och Ami. Känns jättebra inför säsongen och vi ska jobba på med grundridningen så det blir befäst.