SUPERFIN HÄST!

Tömkörningen idag gick så j ä k l a bra. Jag sa ju (och skrev i bloggen) att jag skulle hålla igång tömkörningen varje vecka men det har bara blivit uppsutten ridning, bakläxa! Han var galet fin på töm. Han svarade framåt och tillbaka, och när jag bad fram så var det sån bra trav att jag fick rysningar, nu såg jag vilken kapacitet han har gångartsmässigt! Kändes så sjukt bra att han bjöd så sjukt mycket efter 2 veckor nu när jag tyckt han känts lite seg.. Så nu fick jag nytändning! Ska försöka filma nästa gång, han kom till pampig samtidigt avslappnad form där nosen kom fram, gången kom ända uppifrån bogarna och ryggen, ramen var stadig och ja, de andra i stallet kan nog intyga. Kan han gå så när jag sitter på sen skulle det kännas som en dröm! Supertaggad!

Variation

Idag tänkte jag tömköra ut, ska få sällskap av en som ska rida Ami men jag hade planerat att tömma honom som sagt för att få lite variation. Imorgon får han vila igen för på lördag är det Emma-träning. Ska försöka hoppträna lite nästa vecka sen börjar det nog bli dags med lite vila igen. Det händer så mycket när dem är fyra, de behöver tid att smälta allt så de orkar med. Kroppen återhämtas och musklerna får tid att växa utan påfrestning.

Bilden är från när min tränare red Molle, var jättekul att se! Tränade lite på det som hon anmärkte redan dagen efter, nu gäller det att vara konsekvent och bestämd, samt att jag måste bli kvickare och mer renodlad i mina hjälper. Åh vad svårt det är att rida! :P

Mjukisar

När vi var på mässa förra helgen beställde vi en nyhet från JW som jag garanterat måste införskaffa! Mjukisbyxor sydda som en ridbyxa! Att använda över tävlingsbyxan är väl meningen, men såg superskön ut att rida runt i om man (som jag) är för skön för att alltid ta på mig ridbyxor. De i stallet har väl märkt att jag rider i termobyxor förjämnan numera.. De kommer i marinblå med JW logga över rumpan och fram på låret, väldigt coola!