Utsikten


Underbara Dalarna, charmen med berg överallt är väl ganska slående, man kanske inte ska byta ut det mot Skånes slätter riktigt än.. :)
 

Känslan..

Vilken känsla! På träningen i tisdags fick Emma rida på Molle, alltid så roligt att se han från marken. Han var lite spänd först, men det släppte när Emma ridit fram lite energi. Jag har inte riktigt fått ihop "samlingen" på han, jag hamnar i ett läge några steg där jag varken får igenom halvhalten eller fram för skänkeln, men igår visade Emma vad hon menat! Och det var jätteviktigt för mig att se, och när jag sedan hoppade upp själv och red så fick jag fram energin och kunde sedan samla den och av att döma från "publiken" så var han så läcker som han kändes! 

Han fick gest och tryck i traven, långa stora steg snarare än hans tidigare paddlande. Emma sa att traven var bättre än galoppen då (!!) vilket betyder att det måste ha varit väldigt bra! Så nästa vecka ska vi filma det. Märkte när jag skrittade av att Molle hade mycket mer tryck i sig, ska bli spännande att se hur det här kan arta sig om ett år, speciellt när han kan börja göra skolor och sidvärtes i den traven... :)


Rider en högeröppna på fältet.

Go your own way

Lyssna på andra, men välj väg själv