Långtur i skogen

Om gårdagens Elin var irriterad och surig så var dagens en glad ängel. ;) Uteritt idag, hästen kändes riktigt fräsch och härlig! Vi red ut 3 stycken, jag, Jörgen och Cissi på Ami. Kul å se dig Cissi efter du varit i USA, hon skötte Ami riktigt bra så känns tryggt att låta henne rida Ami i fortsättningen också.

Molle var riktigt framåt och tågande, tog täten och låg "i suget" framåt hela tiden. Riktigt kul känsla när han under lösdriftstiden har känts menlös och lite trött-valack liksom. Nu har han bra energi som han använder rätt! När vi galopperar sitter jag bara och ler, älskar den galoppen! Önskar jag kunde låta alla hoppa upp och galoppera Molle så skulle alla få sitta med ett fånigt leende hahaha...

Fattningarna satt riktigt bra även i skogen, han tog både höger och vänster på rätt kommando. Vi red runt Sörbo och skulle korsa ett minipluttigt vattendrag och där blev vi ståendes kanske, tjugo minuter? Haha Jörgens häst var den enda som vågade gå över men tillslut fick han komma tillbaka och då följde Molle honom i rumpan över vattnet och tillslut Ami med. Nu ska jag sluta analysera sönder en uteritt och börja ladda för morgondagens dressyrträningar med efterföljande middag och "fest" med hela stallgänget och Emma med sin familj. Så roligt!!