SIHS

Imorgon åker jag till Stockholm och går på horseshow i Globen. Åker med kollegorna från ridskolan, är bjuden till instruktörernas dag då jag arbetat som ridinstruktör senaste halvåret, ska bli jättekul att få se lite clinic, show och såklart mässan!

Har faktiskt aldrig varit där tidigare så jag vet inte vad jag ska förvänta mig. Kanske bra att komma fördomsfri, kommer känna mig som ett barn på julafton.

Ska ni dit??


Schema

Sitter och skriver schema för nästa månad, får hem två hästar som ska tränas och stå uppstallade hos mig i ungefär 7 veckor. Jag och Malin ska rida tillsammans, så ska vi passa på att rida och träna så mycket vi kan! Jag ska HOPPA så jag får utlopp för min abstinens, (har ej hopptränat på fyra månader).

Ska bli väldigt kul iallafall, kommer kanske skriva lite om dem här. Men det är ju lite att planera då molle står på lösdrift och vi nu ska börja ta in och ut från boxen och hagen med dessa två. Men får ganska mycket hjälp av dem i stallet, så det är jag tacksam över!

Travbommar

 

Blev verkligen skitdålig kvalite, men här travar vi över bommar för första gången! Nästa steg är att fortsätta rakt fram efter några travbommar på ett inramat kryss i trav! Men först vila mån-tis och sedan rider vi nog ut i skogen igen.