Längtar till hösten

Längtar tills jag får rida min egen häst igen. Han verkar också vilja göra saker, han känns inte nöjd med att få komma in och jag bara rengör muggen på honom, han vill bli stimulerad. Men det är såklart inget att göra än att vänta.. Är bara en månad och några veckor kvar nu, höhöhö... Igångsättningen blir dock ganska intensiv, så att man påminner honom om inridningen och så snart som möjligt kan ta vid där man slutade. Ska bli spännande att se hur han beter sig då.

Jag har gjort en plan för Molles hösttermin, om vad jag ska träna på och SPECIELLT vad jag ska tänka på hela tiden. Små detaljer som jag måste ha i åtanke hela tiden, så att jag är förberedd på olika situationer. Jag försöker tänka: hur vill jag att min häst ska vara? Som t ex framåtdrivande hjälper, om han ska svara direkt för skänkeln i framtiden måste jag vara konsekvent redan från början, det kommer bli tufft för mig men mest rättvisast mot hästen i slutändan. 

Filmer

 Känner i efterhand vilken slarvig ritt det var med Ferrary egentligen, kunde ha ridit mycket lugnare och mer på yttersidan, blev bara att slira omkring. Men som sagt, nöjd ändå då vi höjt oss sen förra tävlingen! Jättekul att jag får chansen att rida så fina hästar.