Sorry!

Hej! Förlåt att jag lämnade en cliffhanger åt er på bloggen, har jobbat hela helgen och inte haft tid med datorn just. Antar att ni är nyfikna på hästen? Kan ju börja med att säga att det inte kom hem någon häst i torsdags... Japp, lika snopna både jag och ägaren. Veterinären märkte att han inte sviktade lika väl på höger kota som på vänstra, böjde och han visade hälta i traven efter. Han trodde att det antagligen var en vrickning/stukning, att hon skulle slå på skor och komma tillbaka en månad senare. Det kändes supertrist!

Så vi får se hur det blir framöver, skulle det vara t ex lösa benbitar och inte en vrickning vill man ju inte vänta en månad och inte fortsätta kolla på andra hästar, så blir att leta lite till ändå.

När ska det vända? Men men, jag tror att allt händer av någon orsak. Så vi får se vad detta för med sig.


Nu är boxen fylld...

...med spån. Hinken på sin plats och hö hämtar jag imorgon. Kan väl avslöja att jag besiktar en häst imorgon! Känns så bra och hoppfullt, och min långa kravlista känns faktiskt uppfylld. 

Jag vill inte berätta något om den, först ska vi skriva papper och när jag står som ägare får ni veta mer. Men först en besiktning som sagt. 

Hoppas ni uppskattar att jag öppnar mig för er och berättar sånt här. :)

Nya grejer och sånt

Igår fick jag chansen att fylla på sågspån, nästan helt gratis. Helt sjukt att en bal på Granngården kostar 149 kr numera! Helt stört ärligt talat. På Dalvik har vi kunnat få en bal för ca 55 kr, men jag väljer hellre att packa påsar själv om jag får dem nästintill gratis som sagt. Kan man köpa nåt täcke eller schabrak för de hundralappar man sparar.

Måste köpa ett regntäcke också. Men det får vänta tills jag köper häst så jag vet att det kommer till användning. Hade bara vintertäcket kvar av utomhustäckena... 
Visst måste man bara ha massa grejer till hästarna hela tiden? Gud vad de kostar. Har faktiskt inte köpt så mycket alls till Agnes sen i somras, vi har liksom varit nöjda med allt vi har, inget har gått sönder eller så. Det är sköna perioder! Sen vill man ju byta ut t ex sin tävlingsutrustning ibland, men det är ju frivilligt åtminstone.

Äter era hästar upp täcken, grimmor, tyglar mm?
Märker ni att ni köper nya saker hela tiden?