Dagens träning

Molle idag!


Haha kolla miljöträningen i taket!

Tisdag

Ikväll blir det banhoppning för Louise i Hedenslund. Längtar! Har varit igång hela dagen med stallgöra så förtjänar lite roligt. Vi har packat spån och fixat i höhuset idag, tog ju hela förmiddagen och ikväll efter träningen blir det att hämta hö.. Lika bra att göra allt på sin lediga dag hehe.

Satt och solade i tshirt när jag var klar... Mmm livskvalitet! 

 

Att börja andra veckan tillsammansMolle och jag tränar på att stå fastbunden i gången. Det går bra! Men börjar med att ha grimskaft på ena sidan, han tycker det är obehagligt när de rasslar när han rör på huvudet så börjar lite lättare, så får han vänja sig i lagom takt. En dag snart kan vi nog ha kedjorna på bägge sidorna. 

Jag lyfter alla hovar och sådär, slår med hovkratsen på hoven, utanpå och försöker väsnas lite för att vänja honom extra inför hovslagaren. Sen står jag också på pall på bägge sidor och lägger armarna över ryggen och klappar på andra sidan, lutar mig fram över honom och sådär. Försöker liksom böka lite uppifrån så han ska vänja sig att det kommer vara nån där bakom öronen.

Annars tycker jag han sköter sig väldigt bra för att vara inne på sin andra vecka här hos mig. Det enda dryga med honom är att gör sån jäkla oreda i boxen! Usch för valacker, tar säkert 12-15 minuter att mocka. Brukar mocka på hälften. Han bajsar och går runt det överallt.. Men det är inte så jobbigt med stallgöra tycker jag. Man gör det ju för sin älskling. :)Att vara ensam i stallet var väl en baggis sa Molle, stora killen! ;)