Hej

Blir inte så mycket blogga just nu. Känner att jag gör så mycket för annat folk just nu, efter höstens lagtävlingar kommer jag fokusera endast på mig, mina jobb och hästar. Det är det som är mina prioteringar. Vill inte skynda runt och vara andra till lags just nu känner jag. Måste lära mig att säga nej. :)

Ingen idé

Red Ferrary igår, var ett riktigt bra pass men antar att ni inte orkar läsa om jag analyserar. Red en häst idag med, Kalle, men vill inte skriva om det heller för det är ingen som läser mina analyser. :P
Nästan helt klart

Hagen är klar med staket och tråd, nu ska vi bara köpa riktiga lås till trådarna så vi inte bara knyter dem för att strömmen ska gå runt. Kändes riktigt skönt att ha det värsta klart, och de i stallet tycker också att hagen ser rejäl och ordentlig ut, kul!

Är ändå skönt att hästarna inte är igång och rids just nu då det knappt hade hunnits med under den här flytten. Jag vill dock lägga mycket tid på min häst i höst, men räknade lite på hur "mycket" han kommer ridas och det är roligt om man tänker att man ska rida två dagar sen vila två dagar så blir det ungefär 4 ggr i veckan, det är 4 timmar på 7 dagar(= 168 timmar) vilket ser SKITLITE ut när man skriver det såhär! Men det visar hur mycket tid unghästarna behöver för att få smälta nya saker och bygga muskler o.s.v. Sen kommer jag vissa veckor att tömköra eller löshoppa emellanåt också, och vissa veckor kommer han få stå helt. Det kan inte vara bestämt till punkt och pricka utan man måste lyssna på hästen.