Agnes 2008 - 2011________________TRE ÅR SENARE________________


Känner ni igen henne på de första två bilderna?
Ska bli kul att ta nya bilder i höst och se om det hunnit hända ännu mer tills dess!

Varför läser ni bloggen?

Foto: Yohanna Karlsson

Bra att man kan vara efterklok - skulle ha längt stiglädren ca 3 hål och kortat tyglarna 2 dec

Godmorgon! Idag tänkte jag försöka gå ut på promenad relativt tidigt med Molle, med tanke på att det smäller ganska mycket sista april går de nog in några timmar tidigare. De blir lugnare när hela flocken är samlad tillsammans och alla har tillgång till mat hela natten. 

______________________________________________________________

Vad tycker ni om att läsa om här på min blogg? Ni har blivit många som läser, men får ingen respons och har ingen aning om vilka ni är förutom några stycken. Går ni in för att ni är nyfikna eller gillar ni någon särskild sorts inlägg: åsikter / träning / utrustning / foton / unghäst?

Jag brukar inte heller kommentera hos folk jag inte känner, men några av er kommenterar flitigt och då får vi trevliga dialoger tycker jag. Skulle vara kul att veta bara. Säger ni inget får jag väl fortsätta skriva det jag känner för helt enkelt. 


Placering och skogspromenad

Jag och Ferrary placerade oss på en femteplats idag, men när jag kom hem och fick slutresultatet på mail verkade det som att vi hade fått orättvist många straffpoäng så jag frågade hon som annordnar om jag förstått rätt hur man räknar, och det verkar som vi faktiskt kom på en andraplats totalt i tävlingen alltså! Det är ju såklart oväsentligt men rätt kan ju ändå få vara rätt, jag är nöjd att vi kom till start bägge dagarna av denna tränings-fälttävlan och gjorde så bra ifrån oss efter våra förutsättningar!

Nu på kvällen var jag och Malin ut i skogen med våra små konvalescenter, Agnes skrittas ju uppsuttet och Molle avsuttet. Idag fick Molle vara den trygga, Agnes skärrar mer upp sig än vad han gör när vi möter läskiga personer och annat man kan tänkas flyga i luften för. Men han var lite busig på hemvägen, lade in något travsteg här och där samt ryckte på halsen sådär busigt som bara hästar kan vet ni.Fick ett MMS imorse av Veronica i stallet som hade fotat Molle sovandes i hagen! :) Sånt gör en glad!