Roadtrips!

Idag har jag provridit häst nr 2. Har skickat filmerna från bägge hästarna till min hopptränare, men vill som sagt inte skriva så mycket här om det. Skulle vara kul att dela med mig men känns inte kul gentemot ägarna och så, sen vill jag inte att okänt folk ska skriva kommentarer och kanske "omedvetet" styra mitt tycke mot nån häst osv. Jaja, ni fattar. :)


Sett världscuphoppningen?

Såg ni Michael Whitakers häst Viking? Den gick i korsgalopp större delen av banan, men så kvick och snabb över hindrena ändå! :) Roger Yves Bost då? FY vilken ful ritt, stackars stackars häst, såg hemskt ut.

* * *

Idag provred jag en häst. Men jag tänkte vänta med att berätta något förrän jag antingen har köpt en häst eller tills jag slutar leta. För det känns lite så, att det inte finns så många intressanta ute och jag kan inte köpa häst bara för att jag letar just nu, då får det vänta.


Första skithästen jag ägt :)

S O M M A R F O T O

Nej man längtar inte alls tillbaka till dagarna jag badade ponnyn i sjön eller jobbade med storfian i en hage full av blommor och solen värmde... Jag och IB i stallet räknade ut att idag blev det mörkt kvart i sex, imorgon när vi har ställt tillbaka klockan blir det alltså mörkt kvart i fem. Kvart i fem, i oktober!
Det är väl tur att man glömmer bort hur det är varje vinter, annars skulle det väl inte bo så mycket folk kvar här i Sverige. ;)

Men underlaget just nu är ju helt underbart, 8-10 grader är toppen att rida i tycker jag. En täckjacka så klarar man sig. Men självklart så längtar man tills nästa sommar redan, det är ju moroten för att komma igenom vintern, det och att träna hästarna! :)