The end

Jag är så sjukt ridsugen! Året 2011 har bjudit på mycket bra och även väldigt mycket jobbigt, både med hästarna och privata familjesaker. Sålde en häst vilket gjorde att hästintresset nästan sjönk till minus, tack vare Malin och Agnes hittade man tillbaka på rätt spår på hösten och gjorde en behövlig comeback! Nu har man varit på botten, och nu siktar vi på toppen! Känner mig sjukt laddad och jag har gjort några "löften" till året 2012.

- Spendera mer kvalitetstid med hästarna och i stallet

- Lägga ner mer tid på planering och utvärdering av träning och tävling

- Göra kortsiktiga och långsiktiga mål, med häst och även bara för mig som ryttare

- Fortsätta leta storhäst

- Typ sluta blogga. Tar så mycket tid att skriva inlägg m.m. och hålla den väluppdaterad, men har fått en ny kamera i julklapp så lite filmer och bilder kommer jag lägga upp, men kommer inte dela med mig så mycket av det vardagliga jämt. Har inte tiden över till det tyvärr...

Så God jul och Gott nytt år!
Om en vecka räknar jag med att rida igång Agnes! :D Med säkerhetsväst och helst med sällskap också, haha! Ta hand om er!

Stora kramar från Elin


Ridsugen!

Åh ridsugen! 2,5 dm snö har fallit och det är helt underbart ridväder! Nu längtar jag tills man kan ut och galoppera över åkrarna och fälten. När jag va i stallet i lördags stod Agnes och pussade mig jättemycket, jag tror hon vill att jag ska rida lite, men hon får faktiskt vila nu. Hon är för go den där ponnyn! 


LussenattVille önska er en trevlig Lucia!

Agnes har vintervila nu, vi kör väl igång efter jul igen, hon får med andra ord bara vila några få veckor, då tappar hon ingen kondition men hon har gått så bra i vinter att hon behöver vila huvudet lite tror vi.

Jag har hur mycket som helst på jobbet, hinner knappt tänka på hästar överhuvudtaget. Vill bara rida Agnes de dagar jag har sen är det bara jobb. Julhandel ni vet.. Hoppas det lugnar ner sig till våren. Men nu blir det lite paus från det över jul, så kör vi som sagt om några veckor igen!